Servicii Ascendent Imobiliare Brasov

De ce

 
ASCENDENT IMOBILIARE
"Noi stim ce asteptari are un client de la un agent imobiliar"
 
ASCENDENT IMOBILIARE
 este o companie imobiliara cu experienta de peste 20 de ani pe piata locala,
- cu ce va vine in intampinare dumneavoastra acest fapt: avand in portofoliu, mii de tranzactii incheiate, acest lucru ne permite sa gasim solutii si in situatiile cele mai complexe care apar in procesul de intermediare.
 
ASCENDENT IMOBILIARE
lucreaza dupa  cel mai performant sistem de marketing si colaborare existent pe piata astazi in domeniu Real Estate.
- cu ce va vine in intampinare dumneavoastra acest fapt:  oferta/ cererea dumneavoastra o facem cunoscuta  tuturor agentilor activi din piata imobiliara locala, nationala si internationala.
 
ASCENDENT IMOBILIARE
este  membru APAIR- Asociatia Agentilor Profesionisti din Romania, membra a NAR- National Association of Realtors, fondata in 1908, comunitatea de agenti profesionisti ce functioneaza dupa cele mai inalte standarde profesionale, cu peste 1.000.000 de membri activi.
- cu ce va vine in intampinare dumneavoastra acest fapt: oferta/ cererea dumneavoastra, in cazul in care ne angajati sa va reprezentam, va intra in portofoliul Asociatiei astfel incat toti membri acesteia, la nivel local si national si international, vor fii instintati de proprietatea/ cererea dumneavoastra si o vor prezenta clientilor lor.
 
 
ASCENDENT IMOBILIARE
este singura agentie din Brasov, ce are angajata o Firma germana, specializata pe cumularea si crearea de contacte si marketing,  " Kontaktvermittlung für Immobilien und Marketing", Deutschland, Stuttgart, ce are ca obiect de activitate exclusiv promovarea si crearea de contacte pentru oferta/ cererea dumneavoastra.
 
ASCENDENT IMOBILIARE
Este compania imobiliara din Brasov, cu cei mai multi colaboratori:
 
- cu ce va vine in intampinare dumneavoastra acest fapt: noi lucram toti impreuna pentru dumneavoastra, nu fiecare individual pentru oferta/ cererea lui.
© 2024 | Ascendent Imobiliare Brasov | Toate drepturile rezervate

O solutie Soft Imobiliar si Agentii imobiliare Brasov| Termeni si conditii | Despre cookies