Despre noi

"Noi știm ce așteptări are un client de la un agent imobiliar."

ASCENDENT IMOBILIARE

Avand in portofoliu mii de tranzactii incheiate, va venim in intampinare cu optimizarea si găsirea soluțiilor, personalizate, fiecărui pas, din complexul proces aferent oricărei acțiuni din piata imobiliara prin experiența continua, de peste 26 de ani, fiind cea mai experimentata Companie Imobiliara, din Brasov.

ASCENDENT IMOBILIARE

Va vine în întâmpinare cu cea mai mare baza de date si cei mai mulți clienți exclusivi / cerere / oferta prin rețeaua, dezvoltată ascendent, de-a lungul anilor, la nivel local, național si internațional, ce include peste 300 clienti permanenti, exclusivi, peste 3.000 cumparatori, peste 15.000 vanzatori, permanenți, în lucru etc.

ASCENDENT IMOBILIARE

Oferta/ cererea dumneavoastra, în cazul în care ne angajați sa va reprezentam, va intra în rețelele proprii, comune cu toți agenții imobiliari profesionisti, astfel incat toti membri acesteia, la nivel local, național si internațional, vor fi instiintati de proprietatea / cererea dumneavoastra si o vor prezenta clienților lor.  

ASCENDENT IMOBILIARE 

Recunoscută, de catre APAIR, ca fiind Compania  cu cel mai mare numar de colaboratori, Agenți Imobiliari acreditați APAIR - Asociația Agenților Profesionisti din România, (membră a NAR - National Association of Realtors, fondata in 1908) comunitatea de agenți profesioniști, ce funcționează după cele mai înalte standarde profesionale, cu peste 1.000.000 de membri activi.

ASCENDENT IMOBILIARE  

va vine în întâmpinare, în cazul în care ne angajați sa va reprezentam, prin colaborarea cu toți agenții imobiliari, activi, pentru oferta / cererea dumneavoastra fiind compania care are cel mai mare număr de tranzacții, încheiate în colaborare.

ASCENDENT IMOBILIARE

Oferta / cererea dumneavoastra va fi in atentia Firmei germane: Kontaktvermittlung für Immobilien und Marketing", Deutschland, Stuttgart, ce are ca obiect de activitate, exclusiv, promovarea si crearea de contacte pentru oferta / cererea dumneavoastra.  

Sutem singura companie imobiliara, din Romania, care are un contract de colaborare pe acest segment.

ASCENDENT IMOBILIARE

Noi lucram, impreuna, toti colaboratorii interni ai companiei, pentru dumneavoastra si oferta / cererea dumneavoastra, nu fiecare individual pentru oferta / cererea lui,  

ASCENDENT IMOBILIARE 

este compania care, de 26 de ani, are cel mai mare număr de colaboratori direcți de pe piata imobiliara Brasoveana.

ASCENDENT IMOBILIARE  

va venim in intampinare cu performanțe recunoscute, pe plan local, național si internațional, fiind de-a lungul anilor, in Top 10 cele mai cunoscute si apreciate Companii din Romania ,si detine, in portofoliu propriu, cel mare mare numar de oferte / cereri regim exclusiv.

© 2024 | Ascendent Imobiliare Brasov | Toate drepturile rezervate

O solutie Soft Imobiliar si Agentii imobiliare Brasov| Termeni si conditii | Despre cookies