Cariere

Stim care sunt cele mai frecvente intrebari ale candidatilor nostri, asadar citeste mai departe.


“Ma pot alatura echipei daca nu am experienta in imobiliare?”

Desigur 😊

In cadrul echipei Ascendent, iti vei cladi afacerea beneficiind de un program complet de initiere si mentoring, pornind de la A-B-C-ul industriei, al relationarii cu publicul si al marketingului imobiliar, la cele mai inalte standarde!

Iti va folosi, in schimb, experienta anterioara in vanzari, negociere, public speaking, pozitii de conducere, invatamant, HoReCa, asigurari, posturi de tip “Area Sales Representative / Manager” si nu numai, cu accent pe relationarea directa cu oamenii.


“Trebuie sa am masina?”

Masina nu este o conditie obligatorie.

 

“Dar care ar fi conditiile obligatorii, atunci?”

Smartphone-ul, laptopul si tinuta business sunt elementele materiale de baza de care vei avea nevoie inca de la inceput.

Dincolo de acestea, te invitam sa iti valorifici caracteristicile:

- inclinatie naturala si/sau antrenata spre relationarea directa cu oamenii;
- capacitatea de a te automotiva, proactivitate si perseverenta;
- responsabilitate personala;
- entuziasm si gandire pozitiva;
- aspect elegant si
siguranta de sine;

 

“Care este programul?”

Dincolo de primele saptamani din perioada de formare (unde programul va fi fix si va contine module informative, workshopuri, cursuri) si de activitatile saptamanale cu echipa, ai libertate totala.

Preferi sa lucrezi 4 zile pe saptamana mai intens, iar pe celelalte sa le dedici unei alte activitati? Excelent, si alti colegi de-ai nostri prefera acest model.

Iti place sa dormi pana mai tarziu? Perfect, poti sa iti incepi activitatea si dupa primele ore ale diminetii.

Ai un alt angajament si poti activa doar dupa ora 17:00 si in weekenduri? Ghici ce - majoritatea clientilor nostri sunt disponibili exact in acest interval orar 😊

Important este sa fii constant, dedicat si perseverent, iar rezultatele vor aparea.

 

“Si ce va trebui sa fac, practic?”

Activitatea unui consultant imobiliar profesionist include activitati precum: prospectarea (identificarea de noi clienti), prezentarea serviciilor, gestionarea planului de marketing, vizionari cu potentiali clienti, negocieri, suport pentru tranzactionare si multe altele.

Pentru inceput, activitatea ta va avea ca scop crearea portofoliului propriu, astfel concentrandu-se cu preponderenta pe prospectare si prezentarea serviciilor. Pe masura ce afacerea ta va prinde contur, “portretul robot” al unei zile obisnuite se va modifica, balanta inclinandu-se, din ce in ce mai puternic, spre planul de marketing, vizionari si tranzactionare.


“De unde iau clientii? Va trebui sa ii caut eu?”

Iti punem la dispozitie toate uneltele necesare pentru a putea accesa cat mai multi clienti – vei putea utiliza atat o baza de date ce contine permanent peste 5000 de oferte la vanzare (si asta doar in jud. Brasov!), cat si multipli piloni de sustinere a afacerii tale prin care iti vei putea genera noi clienti.

Vei avea acces la cererile de cumparare / inchiriere inregistrate in cadrul echipei si vei putea prezenta clientilor tai atat ofertele tale, cat si oferte din portofoliul oricarui consultant colaborator. Lucram impreuna, ne bucuram impreuna 🤝

 

“Ok, dar eu nu am mai facut asa ceva niciodata. De unde stiu ce trebuie sa zic, cum ar trebui sa raspund sau sa ma comport in anumite situatii?”

In cadrul echipei Ascendent vei fi antrenat de profesionisti cu peste 26 de ani de experienta in domeniu si vei beneficia de un coordonator dedicat consultantilor in curs de initiere, precum si de sprijinul consultantilor seniori din cadrul companiei.

 

“Care este salariul?”

Ascendent Imobiliare este, in intregime, o echipa de soloprenori si antreprenori uniti de pasiunea pentru servicii de calitate, dezvoltare personala, independenta si performanta.

Cu alte cuvinte: nu suntem angajati ai Companiei Ascendent Imobiliare, ci parteneri cu aceasta. Veniturile si cheltuielile se impart proportional cu gradul de autonomie si senioritate iar veniturile vin, desigur, odata cu reusitele.

 

“Asadar nu voi avea un contract de angajare. Va exista, totusi, un document care sa reglementeze acest parteneriat?”

Desigur. Vom lucra pe baza de contract de colaborare, incheiat intre Ascendent si forma juridica pe care tu o vei alege.


“Voi face bani din prima luna?”

Avem colegi care au facut bani din prima luna; avem colegi care au facut bani dupa primele cateva luni; avem colegi care au facut bani dupa jumatate de an.

Te invitam sa le afli povestile, modul in care au abordat aceasta activitate si gradul lor de implicare initial si sa determini care e varianta cu care te identifici 😊


“Care este pachetul financiar?”

Construit pe baza unui sistem testat si utilizat cu succes in practica, pachetul financiar Ascendent este structurat pentru a veni in intampinarea consultantilor la inceput de drum prin suport investitional.

Pentru mai multe detalii, te invitam sa ne contactezi.


"Cum aplic pentru a ma alatura?"

Te invitam sa ne contactezi ❤

Christina Epure

ASCENDENT IMOBILIARE, Real Estate Company

Brasov, Romania, Strada Ioan Popasu, nr. 2,

Telefon: 0373741303 sau 0736797203

ascendentimobiliare@gmail.com


SAU


Trimite CV-ul tau 😊

1

Trimite CV

© 2024 | Ascendent Imobiliare Brasov | Toate drepturile rezervate

O solutie Soft Imobiliar si Agentii imobiliare Brasov| Termeni si conditii | Despre cookies