Bran

, Bran

720,000 EURID: 025371

Descriere hotel pensiune

Comision cumparator: 2% din valoarea de tranzactionare.

Pensiunea este situată în apropiere de Castelul Bran (aproximativ 5 min de mers pe jos) intr-o zona aparte ,linistita cu peisaje mirifice ,cu vedere superbă către Munții Piatra Craiului și Bucegi.

Si in vecintatea Partiei Zanoaga.
Clădirea este dispusă pe D+P+E+M, are aproximativ 850 mp suprafață desfasurata .
Imobilul este construit din anul 2012 ,renovat ulterior in 2021 ,fiind bine dotat cu toate utilitatile. Zona este foarte frumoasa ,in care adie aerul proaspat de munte ,inconjurata de pensiuni si case de vacanta.
La interior notam o compartimentare deosebit de eficienta si rationala, cu finisaje premium si arhitectura moderna, dupa cum urmeaza:
* 5 apartamente cu living si balcon si bai proprii dotate cu jacuzzi si balcon;
* 7 camere duble spatioase cu bai proprii si balcon ; de asemenea dispunem de 4 camere proaspat restructurate anul acesta .
Pe langa cele mentionate anterior dispunem de o sala de evenimente ,receptie cu restaurant si un bar ,si un spatiu de recreere dotat cu masa de ping-pong si o masa de biliard.
Referitor la curte ,putem mentiona ca este foarte spatioasa special amenajata ca un spatiu optim de relaxare , si de asemenea un spatiu de joaca pentru copii ,incluzand:
* 3 foisoare
* 3 leagane
* un hamac Mai multe detalii gasiti pe www.labusu.ro
* o tiroliana
* o trambulina
* si nu in ultimul rand ,doua spatii special amenajate pentru gratar.
Această proprietate selecta si exclusivista a fost gandita ca o pensiune turistica , pe scurt un domeniu unic de relaxare situat în cea mai bună zonă turistică din țară .
! Obiective Turistice!
* Castelul Bran- a fost ridicat acum mai bine de 600 de ani și inițial a fost o fortăreață cunoscută sub numele de Dietrichstein, construită de Ordinul Cavalerilor Teutoni în anul 1212, care a fost cucerită de sași spre sfârșitul secolului al XIII-lea.Aici se regăsesc colecții de ceramică, mobilier, arme și armuri, iar în curtea castelului se află un mic muzeu al satului, cu case tradiționale din regiunea Rucăr-Bran.
Motivul principal pentru care turiştii străini aleg să viziteze Castelul Bran este reprezentat de legenda care s-a creat în jurul acestuia, Dracula reprezentând un personaj fictiv. Personajul Contele Dracula apare pentru prima dată în romanul “Dracula”, scris de scriitorul irlandez Bram Stoker şi publicat în 1897 în Anglia. La origine numele Dracula nu este de loc înfricoşător. El derivă din denumirea dată unui ordin al cruciatilor, Ordinul Dragonului, cu care au fost asociaţi atât Vlad Ţepeş cât şi tatăl sau Vlad Dracul (membru, de altfel, al acestui ordin). Restul mitului Dracula se datorează influenţei legendelor şi credinţelor populare transilvane despre stafii şi vampiri.
* Cetatea Râșnov este ansamblul fortificat situat pe dealul calcaros aflat la sudul orașului Râșnov din județul Brașov, unul din cele mai bine păstrate ansambluri fortificate din Transilvania. Cele mai vechi structuri păstrate până în prezent datează din secolul al XIV-lea, probabil pe locul fortificației din lemn ridicate de Cavalerii Teutoni la începutul sec. al XIII-lea. Cetatea este declarată monument istoric, cod LMI BV-II-a-A-11755.
* Satul Moeciu de Sus- Moeciu de Sus din judetul Brasov este adesea destinatia favorita, datorita frumusetii locului si ospitalitatii localnicilor. Linistea satului de munte, aerul curat, branza de burduf, pastrama de oaie atrag ca un magnet turistii an de an. Satul amplasat la o altitudine de 1000 de metri va va incanta cu peisajele asupra a doua nestemate din Carpati, Muntii Piatra Craiului si Muntii Bucegi.
* Pestera liliecilor se afla in satul Pestera din judetul Brasov si este protejata prin lege. Aici isi au habitatul numeroase specii de lilieci, neintalnite in vreun alt loc din tara. Chiar daca nu a fost amenajata spre a fi deschisa turistilor, localnicii cunosc foarte bine pestera si ii indruma si pe curiosi catre atractia locului. Situata la o altitudine de 950 de metri, pestera, ce apartine de comuna Moeciu, a fost locul de cercetare pentru studentii de la Institutul de Speologie Bucuresti.
* Cheile Gradistei din regiunea Bran-Moeciu impresioneaza prin peisajele minunate, asta datorita altitudinii. Spectacolul grandios al naturii ce va dezvaluie Craii Carpatilor si legendarii Bucegi este reintregit de cascada de apa ce curge pe travertin, numita ,,La Chisatoare”. Zona turistica este in ascensiune de la an la an, aici fiind amenajat si un adevarat resort care ii poarta numele. Pentru detalii legate de cazare puteti accesa site-ul oficial aici.
* Muntii Piatra Craiului -Turul prin zona Bran-Moeciu se incheie in Muntii Piatra Craiului. Crestele zvelte si inalte ale Craii Carpatilor se intind pe latura de vest si nord-vest a culoarului Rucar-Bran. Muntii Piatra Craiului sunt recunoscuti pentru dificultatea traseelor, dar asta nu ii impiedica pe alpinisti sa isi depaseasca limitele in cel mai frumos masiv din tara noastra. Cel mai inalt punct al Muntilor Piatra Craiului este varful La Om, cunoscut ca Piscul Baciului, cu o altitudine de 2.238 de metri.
* Cheile Dambovicioarei si Pestera Dambovicioarei -Cursul raului Dambovicioara, cel mai important afluent al Dambovitei, isi face loc prin culoarul Rucar-Bran. Odata cu el si raurile care coboara din Fagaras, Piatra Craiului si Leaota au format vai inguste si adanci in pamantul calcaros. Cheile Dambovicioarei se intind pe o distanta de 2 kilometri, intre depresiunile Dambovicioara si Podul Dambovitei.

Detalii, fotografii suplimentare si alte oferte similare exclusive:
www.ascendentimobiliare.ro

Caracteristici proprietate

  • Zona:
  • Suprafata utila: mp
  • Numar Camere: 14
  • An Constructie: 2012
  • Incalzire:Centrala proprie
  • Mobilat:Complet
  • Stadiu Finisare:Finalizat
  • Tip Bloc:Vila
  • Utilitati:Curent Apa Canalizare Gaz

Localizare pe harta

© 2024 | Ascendent Imobiliare Brasov | Toate drepturile rezervate

O solutie Soft Imobiliar si Agentii imobiliare Brasov| Termeni si conditii | Despre cookies