FILM ! Business Oportunity, in pozitionarea exceptionalului Transfagarasan

Exterior Est, Brasov

6,000,000 EUR ID: 019738

Descriere hotel pensiune

Comision cumparator: 0%

ASCENDENT IMOBILIARE

propune spre vanzare o REPREZENTARE EXCLUSIVA particularizata prin unicitatea unui teren construibil, insotit de proiect, Hotel Resort & Spa, adus in faza de autorizatie de construire, amplasat in zona turistica a comunei Transfagarasene, (Comuna Cartisoara), Sibiu.

FILM PREZENTARE: https://www.youtube.com/watch?v=3j64oFRaIAk

Va venim in intimpinare cu proiect existent, detailat, analiza de piata, randamentul, studiul zonei etc.

Locul ales pentru dezvoltarea acestei afaceri este cu acces direct la drumul cunoscut sub numele de Transfagarasan, considerat de specialisti unul dintre cele mai frumoase din lume si face parte din zona Balea, cu rezonata la nivel national si international si prin captivanta arhitectura realizata de perfecta natura, prin ravna lacului Balea, precum si a monumentelor si a personalitatilor istorice.

Proprietatea definita de teren se desfasoara pe o suprafata de 17.200 mp, cu o speciala valoare pentru segmentul construibil.

Zona Transfagarasan-Balea este componenta principala a noului domeniu schiabil din Muntii Fagaras, domeniu ce urmeaza a se dezvolta conform declaratiilor publice ale reprezentantilor Ministerului Turismului. Localitatea Cartisoara, care administreaza zona Transfagarasan-Balea pe raza judetului Sibiu, a fost declarata recent statiune turistica. Acest fapt faciliteaza accesarea de fonduri europene si guvernamentale.

Cu o deschidere de aproximativ 350m la raul Balea si invecinat cu Muntii Fagaras, despartit fiind de DN7C - Transfagarasan, printr-o perdea ingusta de padure, are regim 'curti constructii'.

Terenul este pozitionat dupa terminarea tuturor unitatilor turistice de pe Valea Balei/ Cartisoarei, foarte aproape de prima serpentina. Urmatoarea constructie turistica este hotelul de la Balea Cascada. Aici au fost proiectate, la comanda lui Ceausescu, un hotel si punctul de plecare al infrastructurii de ski lift (telescaun).

Componenta turistica a crescut odata cu dezoltarea, in acesta arie, si a sporturilor de iarna si al sportului aeronautic si interes pentru obectivele precum: Cabana Balea, „Valea cu Pesti”, lacul Vidraru, Balea - Free-ride si X-ride, Balea Ice etc.

Enumeram cateva caracteristici tehnice:

Proiect hotelier autorizat P+4+Etaj retras, suprafata desfasurata construibila este de cca 9000mp. Hotelul a fost proiectat pentru o clasificare de 4*, cu foarte multe functiuni.
Access 12/12 luni, neconditionat de anotimp
Are ca vecintate, pe una din laturi, raul Balea, cu o deschidere la rau de aproximativ 350m, pe cealalta latura fiind versantul muntelui impadurit
Este protejat de poluarea fonica a DN7C- Transfagarasan – printr-o perdea forestiera de cca 15m adancime, mai apoi este raul Balea si terenul propus.
Cu, documentatie, emisa de autoritati, certificand locatia ca avand cota cea mai ridicata, de pe valea Cartisoarei.
Pretabil pentru proiecte turistice mari
Intreaga suprafata este incadrata in categoria curti constructii
Nu este strabatut de linii de inalta tensiune
Terenul este scos (si) din fondul forestier, completand avantajul, dat fiind faptul ca toata zona turistica Cartisoara- Balea apare pe harta silvica ca fiind padure.
Canalizare, apa, curent – toate aduse la intrarea pe teren
Confera intimitate, fiind ultima parcela construibila de pe Transfagarasan, izolat fiind de restul constructiilor turistice.
PUZ intocmit si aprobat pentru P+4+etaj retras
Autorizatie de construire emisa in 2012, inclusiv documentatie avizata pentru executia podului peste raul Balea.
Studiul geo al terenului arata o incarcare foarte mare de roca semistancoasa, ceea reprezinta un alt major atuu din punct de vedere al stabilitatii solului. Acest teren este cunoscut la nivelul autoritatilor locale ca suport pentru materiale de constructii (piatra si agregate) in vederea construirii DN7C
Avand in vedere ca terenul este dispus dupa raul Balea, serviciul circulatie din cadrul Politiei Rutiere si Autoritatea judeteana a Drumurilor au avizat pozitiv accesul spre DN7C, dinspre teren printr-o banda de access.
Suprafata totala construibila, conform proiect faza DTAC, este de aprox 9.000mp.


Pretul expus cuprinde: terenul + proiectul + alte facilitati.

Desigur ca unicitatea si particularitatea ofertei onoreaza la cunoasterea detaliata.

Invitam colegii la colaborare: garantam agentului/ agentiei partenere, comision de colaborare!

ASCENDENT IMOBILIARE,

Real Estate Company, Brasov, Romania, Strada Ioan Popasu, nr.2,

Christina Epure
Telefon/ WhatsAp: 0736797203


www.ascendentimobiliare.ro
email: ascendentimobiliare@gmail.com

Telefon/ WhatsApp: 004915753531027
Skype: christina.epure1

Detalii, fotografii suplimentare si alte variante similare exclusive:
www.ascendentimobiliare.ro

Caracteristici proprietate

 • Zona: Exterior Est
 • Reper:
 • Destinatie:Spatiu Comercial
 • Geam baie:Da
 • Interfon:Da
 • Izolatii termice:Exterior
 • Lift:Da
 • Stadiu Finisare:Proiect
 • Tip Bloc:Vila
 • Tip Structura Bloc:Caramida
 • Vecinatati Spatii:Parc

Localizare pe harta

© 2021 | Ascendent Imobiliare Brasov | Toate drepturile rezervate

O solutie Soft Imobiliar si Agentii imobiliare Brasov| Termeni si conditii | Despre cookies