Class A Office Building, Ultracentral, Bucuresti
Class A Office Building, Ultracentral, Bucuresti
Class A Office Building, Ultracentral, Bucuresti
Class A Office Building, Ultracentral, Bucuresti
Class A Office Building, Ultracentral, Bucuresti
Class A Office Building, Ultracentral, Bucuresti
Class A Office Building, Ultracentral, Bucuresti
Class A Office Building, Ultracentral, Bucuresti
Class A Office Building, Ultracentral, Bucuresti
Class A Office Building, Ultracentral, Bucuresti
Floreasca, Bucuresti

Class A Office Building, Ultracentral, Bucuresti

Comision cumparator: 2% din valoarea de tranzactionare.

 

Cladire de birouri clasa A, situata intr-o locatie calitativa, foarte aproape de zona ultra-centrala si cu acces facil la toate mijloacele de transport.

Cladirea, avand front la strada de 20 ml, dispunere 3S+P+5-6E, cu o suprafata totala desfasurata de 7.298,54 mp, dispune de 45 locuri parcare.

Terenul aferent proprietatii are o suprafata de 833 mp.

Functiunea cladirii este mixta: birouri si spatii comerciale.

Imobilul este dotat cu infrastructura PC, linii telefonice, sistem BMS (Building Management System) pentru monitorizarea bunei functionari a echipamentelor si dotarilor cladirii, grup electrogen de mare putere, sistem de climatizare prin ventilo convectori, plafon fals cu lampi incastrate, mocheta, instalatie de detectare si prevenire a incendiului, sistem de alarma, supraveghere video si generator. Cele 2 ascensoare OTIS, cu acces din parcarea subterana, au o capacitate de 13 persoane fiecare, asigurand optima circulatie pe verticala in cladire.

SUBSOLURI

Nivel 1: 13 locuri parcare

Nivel 2: 17 locuri parcare

Nivel 3: 15 locuri parcare

Numarul locurilor de parcare se incadreaza in cerintele unei cladiri de clasa A, conform standardelor BOMA (Building Owners and Managers Assosciation).

PARTER

Parterul imobilului cuprinde holul de acces in imobil care este reprezentativ pentru o cladire de birouri de clasa superioara, prezinta un spatiu pentru receptie si spatii comerciale, proiectate in sistem open space, adaptabile cerintelor oricarui client. In prezent compartimentarea este realizata conform dorintelor clientilor actuali.

ETAJE

Etajele imobilului au fost proiectate astfel incat sa asigure posibilitatea inchirierii acestora de catre doua societati pe fiecare nivel.

S-a avut in vedere asigurarea unei suprafate utile pentru fiecare birou de minim 8 mp/persoana si o inaltime libera a spatiilor pentru birouri de 2.75 m, ce incadreaza cladirea in clasa A de birouri.

Tinand seama de posibilitatea inchirierii etajelor de catre doi utilizatori, pe fiecare nivel sunt prevazute cate doua camere server, cate doua oficii precum si grupuri sanitare diferentiate pe sexe.

Circulatia pe verticala este asigurata printr-un nod de circulatie format dintr-o scara si doua ascensoare tip OTIS ultraperformante, cu capacitatea de 13 persoane fiecare, prevazute cu sistem de miscare rapida – 1,5 m/sec.

Eficienta energetica a spatiului este clasa A, consumul total specific de energie primara este de 54,82 indicele de emisii echivalent CO_2 este de 17,19.v

FINISAJE EXTERIOARE

Fatada principala este realizata din elemente de tip cortina din profile de aluminiu si geam termopan, alternata cu finisaje moderne.

Fatada secundara este prevazuta cu ferestre din aluminiu si geam termopan, cu ochiuri fixe si mobile, cu deschidere interioara batanta.

Atat peretele cortina, cat si tamplaria fatadei secundare sunt realizate in sistem Wicona avand un coeficient termic foarte performant, acest lucru materializandu-se intr-o reala economie din punct de vedere al consumurilor energetice (gaze, energie electrica). De asemenea, sticla folosita este de tip low-e si rezistenta la foc.

Ca finisaje exterioare mai putem aminti faptul ca fatadele prezinta accente de tip fatade ventilate, cu finisaj realizat din material tip Prodemna sau Trespa ceea ce va conferi imobilului o imagine a unei cladiri cu o personalitate proprie. Zonele de camp ale fatadelor sunt realizate cu o tencuiala tip Baumit avand o culoare care sa scoata in evidenta celalalte tipuri de finisaje.

FINISAJE INTERIOARE

Birourile si salile pentru server au fost prevazute cu pardoseli tehnice suprainaltate, cu suprafata de uzura din mocheta rezistenta la trafic. Mocheta folosita este de cea mai buna calitate, iar pardoseala este de tip dala flotanta realizata dintr-un material ceramic foarte rezistent la trafic si incarcari de natura activitatilor desfasurate in spatiile de birouri, de asemenea ploturile reglabile folosite la sustinerea dalelor sunt de foarte buna calitate asigurand rezistenta necesara pentru solicitarile din exploatare.

Holurile de circulatie pe etaje, casa scarii si holul de acces in imobil sunt finisate cu granit fiamat care asigura atat o imagine a unor spatii de inalta calitate cat si rezistenta in timp a pardoselii din punct de vedere al traficului.

Grupurile sanitare si oficiile sunt finisate cu gresie portelanata calitatea I, import Italia, tip Marazzi sau similar.

Plafoanele din zona de receptie si a casei scarii sunt casetate, cu sisteme ascunse de iluminare.

In zonele de birouri s-au prevazut plafoane tip Armstrong, corpurile de iluminat sunt aparente in plafonul casetat iar tipul acestora este de cea mai buna calitate atat din punct de vedere al iluminatului oferit cat si din punct de vedere al modelului. Peretii holului de acces in imobil si ai grupurilor sanitare sunt placati cu placi din granit.

8,800,000 EUR 1,257.14 /mp 

  • ID Oferta: 018503
  • Tip Proprietate:Spatii Birouri
  • Tip Operatiune:vanzare
  • Clasa Birouri:A
  • Deschidere:20
  • Numar Fronturi:1
  • Anul constructiei:2008
  • Suprafata Utila (mp):7000
  • Suprafata Totala (mp):7300
  • Suprafata Teren (mp):833
  • Nr. Camere:36
  • Nr. Bai:36
  • Etaj:6+M
  • Locuri de parcare:45
  • Acces Casa: Auto
  • Calorifere: Da
  • Dispunere Spatii: Compartimentat, Open space
  • Dotari Birouri: Lift persoane, Aer Conditionat, Video Interfon, Fatada de sticla, Parcare sistematizata, Camera server, Sala consiliu, Senzor incendii, Sistem alarma
  • Incalzire Casa: Centrala Termica
  • Pereti: Faianta, Lavabil
  • Strazi: Asfaltate
  • Utilitati: Curent, Apa, Gaz
  • Vecinatati Spatii: Zona comerciala, Banca, Supermarket, Cinema, Fastfood, Trafic Pietonal, Intersectie circulata, Benzinarie, Piata, Hotel, Ultracentral, Parc, Mall, Restaurant/pub, Scoala/gradinita, Metrou, Autobuz
Pozitionare pe harta
Sus Telefon: 0721218273 Email