Sanpetru
Sanpetru
Sanpetru
Sanpetru
Sanpetru
Sanpetru
Sanpetru
Sanpetru
Sanpetru
Sanpetru
Sanpetru
Sanpetru
Sanpetru
Sanpetru
Sanpetru
Sanpetru
Sanpetru
, Sanpetru

Sanpetru

Comision cumparator: 2% din valoarea de tranzactionare.

-Sistem ecologic, natural-lemnul este o componentă majoritară ce intră în structura caselor canadiene. Nu generează radon, electricitate statica, câmpuri electromagnetice şi nu perturbă magnetismul natural.

-Costuri foarte mici în exploatarea casei-bună izolare şi eficientă termică ridicată garantează costuri de întreţinere cu cel puţîn 40% mai scăzute comparativ cu construcţiile pe zidărie..

Suprafaţa:

Proprietatea deţine o suprafaţa de 74 metri pătraţi utili compartimentată foarte frumos şi eficient pentru a oferi o viaţa confortabilă cât şi un spaţiu ambiental deosebit.

Design interior: parterul este open space oferind o bucătărie super modernă, mobilată la comandă cu material de înaltă calitate şi un design aparte. Totodată se află şi un spatiu de relaxare cu o canapea extravagantă de dimensiuni mari care oferă posibilitatea unor seri de neuitat alături de prieteni apropiaţi. În perete se află un spaţiu de depozitare care este mascat şi foarte încăpător. Livingul are acces direct la curtea din spate ceea ce vă permite să vă bucuraţi de aerul liber cât şi de o frumoasă privelişte.

Parterul deţine si o baie dotată cu un duş în stil italian , lavoar, oglindă şi wc incorporat în perete, maşina de spălat haine.

Etaj:

Dormitor 1: În primul rând oferim o vedere panoramică datorită geamurilor de dimensiuni mari. Dormitorul este dotat cu un pat matrimonial stil king de 180x200 cm tapiţat şi cu lada de depozitare, 2 noptiere tapiţate cu acelaşi material din care este fabricat patul , un dressing cu oglinzi, o comoda cu spaţiu de depozitare plus încă un dressing amplasat în perete cu oglinzi

Dormitor 2: Pe lângă aspectul panoramic pe care îl oferă geamul care are vedere la Tâmpa ,acest dormitor este făcut exclusiv la comandă pentru a oferi un spaţiu util atât pentru dormitor cât şi pentru un birou încăpător. Pe timp de zi oferă 2 locuri de birou frumos amenajate cu scaune comode pentru munca de acasă , iar pentru seară dulapul frumos amenajat prezintă un pat rabatabil cu dimensiuni de 140x180 cm cu o saltea memory. Din acest dormitor este acces la terasă ,unde aveţi posibilitatea să vă creaţi un loc de relaxare minunat după bunul plac.

Baie etaj: această baie este dotată cu cadă, lavoar+mobilier,oglindă, dulap pentru depozitare. Este amenajată foarte frumos cu baterii premium de culoare neagră.

Curte spate: curtea din spate este amenajată cu rulouri de gazon, zonă de barbeque , într-un colţ este amenajată o platformă pe care se află o masă cu 2 scaune pentru cafea. Într-un colţ este construită o debara pentru depozitare, încăpătoare cu rafturi.

Curte faţă: curtea din faţă este îngrădită cu gard pe structură de fier. Este amenajată cu rulouri de gazon şi loc pentru o maşina.

Încălzire în pardoseală: acesta caracteristică adaugă un nivel suplimentar de confort în sezonul rece , asigurând o distribuţie uniformă a căldurii în întreaga locuinţa.

Detalii, fotografii suplimentare si alte variante similare exclusive:

www.ascendentimobiliare.ro

148,000 EUR 2,000.00 /mp 

  • ID Oferta: 038018
  • Tip Proprietate:Case / vile
  • Tip Operatiune:vanzare
  • Anul constructiei:2023
  • Suprafata Utila (mp):74
  • Suprafata Teren (mp):56
  • Nr. Camere:3
  • Nr. Bai:2
  • Incalzire Casa: Incalzire prin pardoseala
  • Stadiu Finisare: Finalizat
Pozitionare pe harta
Oferte similare
Casa cu terase, mobilata si utilata, Sanpetru
vanzare
174.000 EUR
Casuta, doua locuri parcare, partial mobilata, Sanpetru, Brasov
vanzare
120.000 EUR
Sanpetru, Brasov
vanzare
375.000 EUR
  • 243 m2
  • 5 cam
  • ID 035784
Sus Telefon: 0721218273 Email