Vila LUX ,Corbeanca, Bucuresti

, Corbeanca

770,000 EURID: 028375

Descriere casa vila

Comision cuparator: 2% din valoarea de tranzactionare.

Imobilul este situat intr-o zona privata, cu doar 7 proprietati si se acceseaza dintr-un drum privat, fara acces auto sau pietonal. ceea ce confera in acest moment o intimitate asemanatoare cu cea a proprietatilor situate in condominii de lux.

Corbeanca este renumita pentru linistea si comfortul de zi cu zi in care se regaseste orice tip de familie iar aceasta proprietatea imbina perfect prin arhitectura contemporana, functionalitatea spatiilor cat si Lake View-ul de la etajul superior, cel mai frumos mod de a locui.

Casa este compusa din:. living, bucatarie separata de living, dormitor matrimonial cu baie si dressing, un grup sanitar pentru vizitatori, vestibul si hol acces, dressing/ garderoba haine, garaj pentru 2 masini , spatiu tehnic si o terasa deschisa intre living si bucatarie care poate fi inchisa cu un sistem de pergola bioclimatica si aproimativ 400 mp de curte/gradina amenajata.

La etaj sunt 3 dormitoare cu terase individuale , bai proprii si zona de dressing si un spatiu cu destinatia spalatorie/ camera de uscat si calcat haine. Investitie majora in infrastructura, imobilul este construit pe un strat de piatra concasata de 1 metru grosime, peste care s-a efectuat un radier general de 70cm grosime.

Cadre de beton si zidarie Porotherm 30. Hidroizolatii si termoizolatii la placa de cota 0, sistem termoizolatie Caparol 15cm la exterior si vata minerala la interior, dubla placare pereti si tavane gips carton, degivrare terase, jgheaburi si burlane. Tamplarie Schuco aluminiu, majoritatea usilor glisante. Sistem de incalzire tip Pompa de caldura aer aer Nibe Suedia VVM 500 (19.000€), incalizere generala in pardoseala fara radiatoare cu sistem de filtrare a apei Kinetico USA, parchet triplustratificat Germania, usi Barausse fabricate in Italia cu inaltime extra standard; Obiecte sanitare Diseno Italia sau custom; Bucatarie Italia cu sistem de deschidere electric , cu blat din Ceramica alb mat cu venatura, electrocasnice Barazza Italia profesionale, frigider Hitachi G-Made (6000€) fabricat in Japonia, unicul model de pe piata. Sistem Multisplit Daikin in toate camerele, Sistem de supraveghere 8 camere cu DVR, Alarma cu senzori de interior in toate spatiile interioare. Televizoare qled in fiecare camera montate pe suport perete, plus multiple accesorii, audio, etc.Astfel, atentia la detalii, urmarirea santierului si nu in ultimul rand, toate elementele de structura si finisaj au fost urmarite cu atentie si s-au respectat cu strictete toate normele de executie.

Certificat energetic : Clasa A

Caracteristici proprietate

  • Numar Camere: 5
  • Zona:
  • Suprafata utila: 260 mp
  • Reper:
  • Numar Dormitoare: 4
  • Tip casa:
  • Numar Bucatarii: 1
© 2024 | Ascendent Imobiliare Brasov | Toate drepturile rezervate

O solutie Soft Imobiliar si Agentii imobiliare Brasov| Termeni si conditii | Despre cookies