Incarcare harta...
€ 136,000  +TVA

Imobil segmentul SPECIAL, Central Strada Lunga, Brasov

Brasov, Reper: Armatti
 • Actualizat la: 27 Iunie 2018
 • ID: 000566
 • 285
 • Numar Camere:
  5
 • Suprafata utila:
  175 m2
 • Suprafata teren:
  90 m2
 • Numar balcoane:
  1
 • Etaj:
  1/
 • Etaj:
  1/

Descriere oferta

ASCENDENT IMOBILIARE

Brasov propune spre achizitie o reprezentare exclusiva materializata printr-o proprietate speciala ca si personalizare, situata intr-o zona cu un farmec aparte, incarcata de istorie si traditie deopotriva, mai exact zona Blumana, str. Lunga.
Situata foarte aproape de centrul Brasovului, aceasta proprietate este rasfatata pe o suprafata utila de 175  mp., cu o configuratie deosebita, astfel :
parterul este structurat pe trei camere, doua bucatarii, doua bai, avand parte de o personalizare si intrare separata pe cate doua camere, bucatarie, baie, structura fiind semidecomandata.
La etajul unu regasim o amenajare superba a mansardei cladirii, materializata printr-un apartament structurat semidecomandat pe doua camere, bucatarie, baie, si o terasa generoasa, cocheta. De asemenea trebuie mentionat faptul ca accesul la acest apartament este separat, scara de acces care duce la etajul unu al cladirii deservind exclusiv acest imobil.
Toata aceasta proprietate a fost refacuta integral in anul 2007 dupa un proiect de consolidare si modernizare intocmit de un renumit arhitect brasovean, partea de executie fiind asigurata de actualul proprietar, cunoscut antreprenor cu o experienta de peste 20 de ani in constructii civile si industriale. De altfel toate  finisajele interioare si modernizarile sunt de o calitate ireprosabila, executantul fiind foarte exigent si atent la absolut toate detaliile.
Proprietatea este propusa spre achizitie complet mobilata si utilata, elementele de mobilier avand avantajul ca sunt facute pe comanda, fiecare piesa de mobilier incadrandu-se perfect in zona care i-a fost atribuita.
De asemenea proprietatea dispune de absolut de toate modernizarile si dotarile necesare la standardele actuale (centrala termica individuala pe fiecare unitate locativa, tamplarie PVC cu geam termopan, senzori de fum pentru prevenirea incendiilor, incinta supravegheata video).
Se recomada achizitia atat ca si rezidenta cat si pentru regim de inchiriere ulterioara ( hotelier sau clasic), avantajul de a avea intrari separate pe fiecare unitate locativa fiind esential.

 

Locatie

Localitate: Brasov
Reper: Armatti

Detalii oferta

Numar Camere: 5
Suprafata utila: 175 mp
Suprafata Teren: 90 mp
Numar Balcoane: 1
Clasa Birouri: B
Numar Bucatarii: 2
An Constructie: 1932

Alte caracteristici

Acoperis: Tigla
Bucatarie: Mobilata
Dotari: Internet
Ferestre: Term. PVC
Incalzire: Centrala Termica
Mobilat: Office
Pereti: Faianta
Plansee: Beton Armat
Podele: Parchet
Servicii: Supraveghere video
Stadiu Finisare: Finalizat
Strazi: Asfaltate
Utilitati: Curent
Vecinatati: Autobuz

Schite

Detalii

Statie autobuz, Centru universitar, Centru Istoric, Supermarket, Scoala, Gradinita

Oferte similare

Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. [X]