Incarcare harta...
€ 348,000 

Proprietate structurata pe componente adaptabile, Central, Brasov

Brasov, zona Central,
 • Actualizat la: 13 Iunie 2019
 • ID: 002546
 • 201
 • Numar Camere:
  20+
 • Suprafata utila:
  407 m2
 • Suprafata teren:
  390 m2
 • Numar dormitoare:
  10
 • Numar bai:
  7
 • Numar balcoane:
  5

Descriere oferta

ASCENDENT IMOBILIARE

propune spre vanzare o EXCLUSIVITATE  materializata printr-o proprietate rezidential -comerciala, situata in Brasov, Strada Avram Iancu.

Oferta propusa se prezinta noului proprietar cu o suprafata desfasurata de 580 mp, ergonomic configurata pe doua corpuri de cladire, dupa cum urmeaza :

Corpul A construit in 1994 este dispus doar pe parter , are in componenta trei incaperi, bucatarie, baie, debara si hol, iar suprafata construita desfasurata este de 120 mp.

Pozitionarea acestuia la limita stradala a terenului confera un mare avantaj proprietatii prin suprafata de cca 400 mp de curte libera din totalul de 650 mp de teren.

Al doilea corp de cladire a fost construit in anul 1999 , este dispus pe P+E+M1+M2 si are o suprafata construita desfasurata generoasa de 462 mp. Are o suprafata utila de 320 mp si o amprenta la sol de 145 mp.

La parter dispune de doua garaje generoase de 40 mp si 36 mp, un grup sanitar, un vestiar, camera centralei , precum si de o anexa spatioasa.

Accesul catre nivelele superioare se realizeaza din garaje sau din curte printr-un windfang si casa scarilor placata cu granit si mana curenta din inox.

Etajul se prezinta pe o componenta de patru incaperi spatioase, doua grupuri sanitare, hol, spatii auxiliare, o minunata terasa inchisa de cca. 30 mp cu vedere catre masivul Tampa si doua balcoane cu vedere catre curte.

Continuam vizita catre mansarda 1 unde ne intampina un hol spatios, patru incaperi generoase, o baie, un grup sanitar, spatii auxiliare si patru balcoane cu vedere pe ambele parti.

O scara in spirala ne conduce din hol catre mansarda 2 unde avem un hol, doua incaperi, un grup sanitar si un balcon generos cu vedere catre curtea interioara.

Costructia este realizata pe cadre de beton si plansee intre nivele, astfel incat permite recompartimentarea ulterioara in functie de necesitatile dumneavoastra.

Pozitionarea avantajoasa, suprafata utila mai mult decat generoasa si curtea interioara de cca. 400 mp fac din acesta oferta o oportunitate pentru dumneavoastra.

Proprietatea se preteaza atat pentru rezidenta a doua familii (parinti si copii), cat si pentru activitati de mica productie, turism sau birouri.

Detalii suplimentare, fotografii si alte oferte similare exclusive :

www.ascendentimobiliare.ro

Locatie

Localitate: Brasov
Zona: Central

Detalii oferta

Numar Camere: 20+
Suprafata utila: 407 mp
Suprafata Teren: 390 mp
Numar Dormitoare: 10
Numar Bai: 7
Numar Balcoane: 5
decomandat
Confort: 1
Numar Bucatarii: 2
An Constructie: 1999
Locuri Parcare: 10/In curte

Alte caracteristici

Acces: Fata
Acces internet: Fibra optica
Balcoane: Nu este inchis
Bucatarie: Da
Clasa Energetica: B
Destinatie: Birou
Dotari: Interfon
Ferestre: PVC
Geam baie: Da
Incalzire: Centrala proprie
Lift: Nu
Mobilat: Nemobilat
Pereti: Faianta
Podele: Mocheta
Stadiu Finisare: Finalizat
Strazi: Asfaltate
Tip Bloc: Vila
Tip Structura Bloc: Caramida
Usa intrare: PVC
Utilitati: Curent
Vecinatati: Autobuz

Oferte similare

Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. [X]